KÄYTTÖEHDOT

1. Tuotteiden tilaus

Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Ostettuasi tuotteet saat sähköpostiin viestin, joka toimii tilausvahvistuksena ja jossa on ohjeet tilauksen maksamista varten.

2. Hinnat, toimitus- ja pakkauskulut

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Toimituskulut määräytyvät tuotteen painon ja koon mukaan. Nouto Konnevedeltä on mahdollista sovittuna aikana. Tällöin tilaukseen ei tule lisäkustannuksia.

Tuote myydään sen hinnan mukaan, joka on ilmoitettu ostohetkellä. Jos tuote tulee myöhemmin alennukseen, hintaa ei enää muuteta tehtyyn tilaukseen.

3. Tuotteiden toimitus ja lunastus

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tilaukset lähetetään postin tai matkahuollon kautta. Lähetämme tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä siitä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Huomioithan, että rahojen siirtyminen pankkien välillä kestää yleensä 1-3 arkipäivää. Mikäli maksusuoritusta ei näy tilillämme 5 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, tilaus mitätöidään. Yleensä paketin saapumiseen sen lähettämisestä menee 1-3 arkipäivää. Ilmoitamme etukäteen, mikäli aika on jostain syystä pidempi.

Lähetys tulee noutaa 7 päivän kuluessa tai muutoin se palautuu lähettäjälle. Latvadesign ei vastaa toimituksen viivästyksestä, mikäli se johtuu tilauksen yhteydessä asiakkaan antamista virheellisistä tai epätäsmällisistä yhteystiedoista. Tarkista siis ilmoittamasi tiedot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä.

4. Maksaminen ja maksutavat

Maksutapana käytössä on tilisiirto ennakkomaksuna tai käteismaksu.

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostin, jossa kerrotaan ohjeet ja tilinumero maksamista varten. Muista siis ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja varmistaa, että se on oikein kirjoitettu!

5. Tuotteiden palautus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä lähtien, kun saat tuotteet itsellesi. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön. Kaikki palautettavat tuotteet tulee palauttaa yhtenä lähetyksenä. Myös alennustuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakkaan toiveiden mukaisesti tehdyillä tai tilatuilla tuotteilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta.

Ota aina etukäteen meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos aiot palauttaa tuotteen.

6. Reklamaatio

Jos lähettämämme tuote on väärä tai viallinen, tee asiasta meille reklamaatioilmoitus välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon aiheuttamista vaurioista, jotka syntyvät kuljetuksessa. Mikäli paketti on kärsinyt kuljetuksen aikana ja vaurioittanut tuotteita, ota yhteys Postiin ja tee vahinkoilmoitus.

7. Muuta

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (esim. lakko) aiheuttamista viivästymisistä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat tilaamiseen huoltajan suostumuksen. Kaikki asiakkaan henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Riita-asioissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

8. Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä: Latvadesign, Myllyntie 22, 44300 Konnevesi.

    Y-tunnus: 3181544-8

2. Yhteyshenkilö: Mika Latvanen, puh. 044-7160700

3. Rekisterin nimi: Latvadesign asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitoon sekä omaan markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö: Asiakkailta kerätään ja säilytetään seuraavat tiedot

  • asiakkaan nimi
  • osoitetiedot
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • tiedot käsitellyistä tilauksista.

Latvadesign asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakkaan pyynnöstä tiedot voidaan poistaa rekisteristä.